CAMINA JOVE. Programa d’Oci Educatiu

El passat dissabte 19 de novembre de 2022 va tindre lloc el programa d’oci educatiu CAMINA JOVE, al paratge natural de Les Salines de Manuel.

Les persones joves de la Ribera Alta han pogut connectar amb la natura i gaudir d’una ruta increïble pel paratge natural del municipi, a càrrec de l’associació @interpretanatura .

La iniciativa comarcal, organitzada per la Xarxa Jove de la Ribera Alta, ha estat dirigida a joves de 12 a 30 anys del territori amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni natural i cultural de la comarca, alhora que es fomenta la promoció de la salut entre la població juvenil.

Des de la Xarxa Jove de la Ribera Alta volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Manuel i al Centre d’Informació Juvenil @manuelespai per l’acollida, i a tot el personal tècnic de joventut de la comarca per la seua col·laboració. Però sobre tot, volem donar les gràcies a totes les persones joves participants per l’èxit de participació! Han gaudit d’aquest un total de vora 90 joves, de municipis de la comarca com Alginet, Antella, Alzira, Benifaió, Castelló, Guadassuar, Manuel, Montserrat, La Pobla Llarga, Rafelguaraf, Real i Turís (Ribera Alta). Inclús han participat joves d’Albalat de la Ribera (Ribera Baixa).

GRÀCIES A TOTES I TOTS! Fins el pròxim CAMINA JOVE!

Ací podeu veure un recull del programa d’oci educatiu CAMINA JOVE.