🧠 I JORNADA INTERNACIONAL DE XARXASALUT: Salutogènesi. Generant salut des dels nostres municipis 🧠

🗓️ El passat dilluns 18 de juliol, el Departament de Joventut de la MRA participarem al primer encontre internacional de XarxaSalut, que va tindre lloc a la 📍 Direcció General de Salut Pública, a València.

👉🏽 Des de l’àrea de Joventut assistirem presencialment en nom de la Mancomunitat de la Ribera Alta per a presentar el projecte d’intervenció grupal Entre Joves, i el Grup de Treball Intersectorial de “Promoció de la Salut Emocional en Joves”, mitjançant material audiovisual i pósters descriptius elaborats per a cadascun.

🧑🏻‍💼👩🏻‍💻👨🏻‍⚕️👩🏽‍⚕️ D’aquest grup de treball sorgeix aquest primer projecte, i molts altres més que tenen lloc a la comarca de la Ribera Alta, des d’on treballem conjuntament amb el Departament de Salut de la Ribera @gvalaribera i l’àrea de Promoció de la Salut del CSP d’Alzira.

🔸 Una jornada que aborda com generar salut des dels nostres municipis, que ha reunit a València més de 350 persones i països de tot el món.
🔸 La cita ha estat un espai de reflexió i posada en comú de coneixements i experiències dels municipis, en col•laboració amb l’associacionisme local i la ciutadania, per a promoure la salut i reduir les desigualtats.

ℹ️ Més info i enllaç a la nota de premsa 🔗 https://bit.ly/3PiewAC

📌  La promoció de la salut ha de tindre en compte l’etapa evolutiva de la persona, visibilitzem la 🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️ joventut, canviem el concepte de l’adolescència.

#IJornadaInternacional #XarxaSalut #Promoció #SalutMental #BenestarEmocional #MRA #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *