OCI I TEMPS LLIURE

CAMINA JOVE

Coneix els paratges naturals de la nostra comarca

T’agrada caminar? Vols connectar amb la natura?

Des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta, en col·laboració amb les àrees de Joventut dels ajuntaments de la comarca, s’oferta el projecte 𝗖𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘, una iniciativa comarcal d’oci educatiu, per a joves de 12 a 30 anys de la Ribera Alta. Consisteix en jornades culturals i ambientals que tenen lloc al llarg de l’any, mitjançant rutes per paratges naturals diferents de l’àrea geogràfica.

L’objectiu és posar en valor el patrimoni cultural i natural de la comarca, alhora que es fomenta la promoció de la salut entre la població jove, facilitant l’accés i l’oferta d’un altre tipus d’oci.

El CAMINA JOVE suposa una alternativa quant al gaudi d’un oci i temps lliure educatiu, alternatiu i saludable per a la joventut del territori on, a més a més d’assistir a una visita increïble als diferents espais naturals i paratges emblemàtics existents al territori, es facilita la possibilitat de conèixer a participants de diferents municipis i vivenciar de primera mà la creació de vincles amb altres persones joves de la Ribera Alta, apropant així el sentit de pertinença a la comarca.

CAMINA JOVE PRIMAVERA I TARDOR

Gaudiràs de paratges naturals increïbles i, a més a més, coneixeràs a joves d’altres pobles!

𝑳𝒂 𝑿𝒂𝒓𝒙𝒂 𝑱𝒐𝒗𝒆 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑹𝒊𝒃𝒆𝒓𝒂 𝑨𝒍𝒕𝒂 𝒕’𝒆𝒔𝒑𝒆𝒓𝒆𝒎! 𝑵𝒐 𝒕’𝒉𝒐 𝒑𝒐𝒕𝒔 𝒑𝒆𝒓𝒅𝒓𝒆

#CaminaJove #Tardor #JornadaCulturalAmbiental #Ruta #OciEducatiu #RiberaAlta #Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta