ENTRE JOVES

EntreJoves és un programa d’educació emocional que pretén promoure el benestar emocional de les persones joves, dotant-les d’eines i recursos per a desenvolupar una sana autoestima i per aprendre a gestionar les seues emocions.

FITXA DESCRIPCIÓ

DOSSIER PROGRAMA EntreJoves

¿Us pregunteu com va sorgir aquest projecte?, ¿De quina manera s’ha fet possible o quins són els seus objectius?

A aquest document podeu trobar informació detallada al respecte. Esperem que us siga útil!

Dossier Programa EntreJoves

La imatge negativa de l’adolescència present en el món occidental al llarg de les últimes dècades ha propiciat un model d’atenció a la salut adolescent centrat en el dèficit i en els factors de risc. No obstant això, durant els últims anys, aquest model ha començat a ser qüestionat per enfocaments que emfatitzen la competència i el desenvolupament positiu de joves i adolescents.

Tot adolescent té el potencial per a aconseguir un desenvolupament exitós i saludable. Prevenció no és sinònim de promoció. La reducció de factors de risc no condueix de forma inequívoca a un desenvolupament positiu. Prevenció i promoció han d’anar de la mà per configurar un ajust adolescent òptim.

S’ha elaborat un dossier pràctic en el que es descriu detalladament cada sessió, si vols més informació o accés a aquest dossier posa’t en contacte amb nosaltres.

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Experiència 2022 – La Pobla Llarga

Entre març i juny del 2022 es realitza el programa a la “Casa de la Joventut de La Pobla Llarga”, amb 10 joves inscrites d’entre 12 i 14 anys dels municipis de La Pobla Llarga, Sant Joanet, Manuel i Alberic.

Vídeo reportatge EntreJoves 2022. 1a edició. –>  VEURE VÍDEO COMPLET

Experiència 2023 – El Marquesat

Entre gener i abril del 2023 es realitza el programa a la Biblioteca Municipal d’Alfarb, amb 8 joves inscrites d’entre 12 i 18 anys dels municipis d’Alfarb, Catadau, Llombai i Benimodo.

Foto reportatge EntreJoves 2023. 2a edició. –>  VEURE FOTOS

I JORNADES INTERNACIONALS XARXA SALUT

El departament de Joventut de la MRA va participar en el primer encontre internacional de Xarxa Salut el passat 18 de juliol per presentar el projecte de Promoció de la Salut Emocional, EntreJoves.

Una jornada que aborda com generar salut des dels municipis reuneix a València més de 350 persones de tot el món.

La cita és un espai de reflexió i posada en comú de coneixements i experiències dels municipis en col·laboració amb l’associacionisme local i la ciutadania per a promoure la salut i reduir les desigualtats

https://comunica.gva.es/es/d

La promoció de la salut ha de tindre en compte l’etapa evolutiva de la persona, visibilitzem la joventut, canviem el concepte de l’adolescència.