𝑰𝑰 𝑻𝑹𝑶𝑩𝑨𝑫𝑨 𝑫𝑬 𝑪𝑶𝑹𝑹𝑬𝑺𝑷𝑶𝑵𝑺𝑨𝑳𝑺 𝑱𝑼𝑽𝑬𝑵𝑰𝑳𝑺 𝑫𝑬 𝑳𝑨 𝑹𝑰𝑩𝑬𝑹𝑨 𝑨𝑳𝑻𝑨 “𝑵𝒐𝒔𝒂𝒍𝒕𝒓𝒆𝒔 𝑺í 𝑸𝒖𝒆 𝑷𝒊𝒏𝒕𝒆𝒎”

El passat dissabte 28 de maig va tindre lloc la 𝑰𝑰 𝑻𝒓𝒐𝒃𝒂𝒅𝒂 𝒅𝒆 𝑪𝒐𝒓𝒓𝒆𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒂𝒍𝒔 𝑱𝒖𝒗𝒆𝒏𝒊𝒍𝒔 de la comarca, a l’alberg “El Tossal” (Corbera).

Les corresponsals juvenils són joves que, de manera voluntària, participen activament a l’IES i s’encarreguen d’informar a la joventut de recursos i activitats que els puguen interesar, a més a més de proposar accions que donen resposta a les seues necessitats.

La 𝚃𝚛𝚘𝚋𝚊𝚍𝚊 𝙹𝚞𝚟𝚎𝚗𝚒𝚕 𝗵𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁 𝘂𝗻 È𝗫𝗜𝗧 𝗱𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗰𝗶ó , de la qual ha gaudit la xarxa de vora 70 corresponsals juvenils de la 𝚁𝚒𝚋𝚎𝚛𝚊 𝙰𝚕𝚝𝚊. Comptarem amb l’assistència de Jesús Martí @jesuspolinya, director general de l’IVAJ, per a inaugurar la trobada i donar la benvinguda a les joves participants , a qui volem donar les gràcies per la seua implicació.

Les i els corresponsals realitzaren tot tipus d’𝒂𝒄𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕𝒔, 𝒋𝒐𝒄𝒔, 𝒅𝒊𝒏à𝒎𝒊𝒒𝒖𝒆𝒔, 𝒖𝒏 𝒈𝒆𝒐𝒄𝒂𝒕𝒄𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒔𝒐𝒃𝒓𝒆 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒊𝒄𝒊𝒑𝒂𝒄𝒊ó 𝒋𝒖𝒗𝒆𝒏𝒊𝒍… A més a més, les joves van gaudir de l’ús de la 𝒑𝒊𝒔𝒄𝒊𝒏𝒂 𝒊 𝒕𝒆𝒎𝒑𝒔 𝒍𝒍𝒊𝒖𝒓𝒆 a l’alberg. També realitzaren 𝒖𝒏 𝒕𝒂𝒍𝒍𝒆𝒓 𝒅𝒆 𝒅𝒂𝒏𝒔𝒂 𝒖𝒓𝒃𝒂𝒏𝒂 𝒊 𝑻𝒘𝒆𝒓𝒌, a càrrec d’Alba Richart @albarichart_ , ballarina professional de dansa urbana, que va agradar molt entre les i els participants!

La 𝚃𝚛𝚘𝚋𝚊𝚍𝚊 𝙹𝚞𝚟𝚎𝚗𝚒𝚕 ha estat un espai d’encontre, organitzat per la Xarxa Jove de la comarca, per tal de 𝗽𝗼𝘀𝗮𝗿 𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗹𝗼𝗿 𝗲𝗹 𝘀𝗲𝘂 𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗶 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗻é𝗶𝘅𝗲𝗿 𝗹𝗮 𝘁𝗮𝘀𝗰𝗮 tan necessària 𝗾𝘂𝗲 𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻𝗱𝗮𝘃𝗮𝗻𝘁 aquestes joves als centres educatius i municipis de la Ribera Alta. Des del Departament de Joventut de MRA i la Xarxa Jove del territori, estem molt contentes per la participació juvenil i volem agrair l’acollida del @albergue_el_tossal i a totes les joves i personal tècnic per la seua participació.

Per moltes més, fins la pròxima!

Ací podeu veure un recull de la 𝑰𝑰 𝑻𝒓𝒐𝒃𝒂𝒅𝒂 𝒅𝒆 𝑪𝒐𝒓𝒓𝒆𝒔𝒑𝒐𝒏𝒔𝒂𝒍𝒔 𝑱𝒖𝒗𝒆𝒏𝒊𝒍𝒔 de la comarca.

#Trobada #CorresponsalsJuvenils #RiberaAlta #NosaltresSíQuePintem #Participació #OciEducatiu

#Joves #XarxaJove #Joventut #JoventutRiberaAlta