PROJECTE “MAPA JoBe” (JOVENTUT I BENESTAR)

🏃🏻‍♀️🌳 𝗖𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟰: 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮 𝗱’𝗢𝗰𝗶 𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝘂 🌳🏃🏾‍♂️

𝗜𝗜 𝗧𝗥𝗢𝗕𝗔𝗗𝗔 𝗗𝗘 📢 𝘾𝙊𝙍𝙍𝙀𝙎𝙋𝙊𝙉𝙎𝘼𝙇𝙎 𝙅𝙐𝙑𝙀𝙉𝙄𝙇𝙎 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙧𝙖 𝘼𝙡𝙩𝙖 📢 𝗡𝗼𝘀𝗮𝗹𝘁𝗿𝗲𝘀 𝗦𝗶́ 𝗤𝘂𝗲 𝗣𝗶𝗻𝘁𝗲𝗺!

📢 𝘾𝙊𝙍𝙍𝙀𝙎𝙋𝙊𝙉𝙎𝘼𝙇𝙎 𝙅𝙐𝙑𝙀𝙉𝙄𝙇𝙎 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙧𝙖 𝘼𝙡𝙩𝙖 📢 𝗡𝗼𝘀𝗮𝗹𝘁𝗿𝗲𝘀 𝗦𝗶́ 𝗤𝘂𝗲 𝗣𝗶𝗻𝘁𝗲𝗺!

🤩 Ja tenim el vídeo resum! 🎥 Reviu amb nosaltres els millors moments de la III Trobada de Corresponsals Juvenils de la Ribera Alta 2024 🙌🏽

🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️ Així de bé s’ho van passar! La Trobada de Corresponsals Juvenils és un espai d’𝗲𝗻𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗿 𝗮 𝗷𝗼𝘃𝗲𝘀 𝗰𝗼𝗿𝗿𝗲𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗮𝗹𝘀 𝗾𝘂𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗲𝗻 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗮𝗹 𝘁𝗲𝗿𝗿𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶, organitzat per la Xarxa Jove de la comarca.

🗣 Les Corresponsals Juvenils són joves que, voluntàriament, col·laboren amb els serveis d’informació juvenil d’un municipi i/o territori detectant les necessitats i demandes informatives; apropant la informació directament a la joventut del seu centre educatiu, barri o associació.

🤗 Des de la 𝙓𝙖𝙧𝙭𝙖 𝙅𝙤𝙫𝙚 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙧𝙖 𝘼𝙡𝙩𝙖 volem donar les gràcies a tota la joventut de la comarca per la seua participació juvenil 💪🏼 i a les i els professionals de joventut assistents que van fer possible aquest emocionant encontre. Sense vosaltres, res d’això hauria sigut possible! ❤️

𝗣𝗿𝗼𝗺𝗽𝘁𝗲 𝗲𝗹 𝘃𝗶́𝗱𝗲𝗼 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁 𝗮𝗺𝗯 𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲𝘃𝗶𝘀𝘁𝗲𝘀 𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗻𝘁𝘀 🎥 😜

I TROBADA DE FORMACIÓ DELS CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA

🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️ Aquestes joves conformen la 🕸 Xarxa de Corresponsals Juvenils que, per a aquest curs acadèmic 2023-2024, col·laboren amb el servei de Joventut de la Mancomunitat.

🗣 Les Corresponsals Juvenils són joves que, voluntàriament, col·laboren amb els serveis d’informació juvenil d’un municipi i/o territori detectant les necessitats i demandes informatives; apropant la informació directament a la joventut del seu centre educatiu, barri o associació.

🤗 Des del 📌 𝘿𝙚𝙥𝙖𝙧𝙩𝙖𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙙𝙚 𝙅𝙤𝙫𝙚𝙣𝙩𝙪𝙩 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙈𝙖𝙣𝙘𝙤𝙢𝙪𝙣𝙞𝙩𝙖𝙩 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙧𝙖 𝘼𝙡𝙩𝙖 volem expressar el nostre agraïment a totes les participants i professionals de joventut que van fer possible aquest emocionant encontre. Sense vosaltres, res d’això hauria sigut possible!

Gràcies a totes i tots per formar part d’aquesta meravellosa Trobada 👏🏽✨ Per moltes més! ❤️

CAMINA JOVE 2023

El passat dissabte 2 de desembre ,🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️ les i els joves de la comarca de la Ribera Alta gaudiren de la 3ª edició d’aquest Programa d’Oci Educatiu que va acollir el municipi de📍Sumacàrcer. 🤝🏼 Amb el🏃🏻‍♀️𝗖𝗔𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘 les i els participants han pogut conèixer gent d’altres pobles; generar vincles i crear xarxa entre la joventut […]

CORRESPONSALS JUVENILS CURS 2023-2024

📢 𝘾𝙊𝙍𝙍𝙀𝙎𝙋𝙊𝙉𝙎𝘼𝙇𝙎 𝙅𝙐𝙑𝙀𝙉𝙄𝙇𝙎 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙧𝙖 𝘼𝙡𝙩𝙖 📢 𝗡𝗼𝘀𝗮𝗹𝘁𝗿𝗲𝘀 𝗦𝗶́ 𝗤𝘂𝗲 𝗣𝗶𝗻𝘁𝗲𝗺!

🗣 Estàs on està l’acció? Vols beneficiar a les joves del teu poble? 📢 𝗘𝘁 𝗯𝘂𝘀𝗾𝘂𝗲𝗺 𝗮 𝘁𝘂! 🔍

📌 El Departament de Joventut de la MRA obrirem el passat mes d’octubre nova convocatòria del programa de 𝘾𝙊𝙍𝙍𝙀𝙎𝙋𝙊𝙉𝙎𝘼𝙇𝙎 𝙅𝙐𝙑𝙀𝙉𝙄𝙇𝙎 a la comarca, per a aquest curs acadèmic 2023-2024.

👉🏼 Si tens entre 12 i 20 anys 🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️ i eres una persona activa, dinàmica i responsable, pots ser l’𝘼𝙇𝙏𝘼𝙑𝙀𝙐 que connecte les joves i el teu Centre Educatiu amb el Departament de Joventut 🤝🏼

👀 Gaudiràs d’𝘼𝙑𝘼𝙉𝙏𝘼𝙏𝙂𝙀𝙎 per ser Corresponsal Juvenil, com ara: proposar i decidir activitats i tallers 🎲, prioritat en formacions amb places limitades 📚, acreditació distintiva de Corresponsal 💳, participació a les activitats comarcals de joventut, convivències i experiències amb Corresponsals Juvenils de la Ribera Alta 🏕️, i molt més!

👉🏼 𝗔𝗣𝗨𝗡𝗧𝗔’𝗧! 😉
📝 𝗜𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗽𝗰𝗶𝗼𝗻𝘀 𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁𝗲𝘀 𝗳𝗶𝗻𝘀 𝗮𝗹 𝟭𝟱 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲. Ompli el següent formulari 🔗 https://bit.ly/3G9AW4i (link al perfil).

ℹ️ 𝗣𝗲𝗿 𝗮 𝗺𝗲́𝘀 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗼́, contacta amb nosaltres:
📧 joventut@manra.org
📞 96 241 41 42.
📌 𝑫𝒆𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒅𝒆 𝑱𝒐𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒕 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑴𝒂𝒏𝒄𝒐𝒎𝒖𝒏𝒊𝒕𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑹𝒊𝒃𝒆𝒓𝒂 𝑨𝒍𝒕𝒂 🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️

https://www.instagram.com/p/Cz5vvwDqftt/?img_index=1

AGRUPACIÓ LOCAL JOVE D’ANTELLA

El passat diumenge 19 de novembre, les joves de l’𝗔𝗴𝗿𝘂𝗽𝗮𝗰𝗶𝗼́ 𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹 𝗝𝗼𝘃𝗲 𝗱’𝗔𝗻𝘁𝗲𝗹𝗹𝗮 @agrupacio_jove_antella van celebrar 𝟭 𝗮𝗻𝘆 𝗰𝗼𝗺 𝗮 𝗮𝗴𝗿𝘂𝗽𝗮𝗰𝗶𝗼́ 𝗷𝘂𝘃𝗲𝗻𝗶𝗹 🙌🏽 Una jornada plena 🎲 d’activitats, jocs de taula, tallers, 🎵 música i una 🎉 gala d’aniversari… tot a càrrec de les joves de l’agrupació!

👉🏽 A aquest esdeveniment, també hi vam participar el📌 𝑫𝒆𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒅𝒆 𝑱𝒐𝒗𝒆𝒏𝒕𝒖𝒕 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑴𝒂𝒏𝒄𝒐𝒎𝒖𝒏𝒊𝒕𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑹𝒊𝒃𝒆𝒓𝒂 𝑨𝒍𝒕𝒂 🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️ amb l’objectiu de donar-los tot el nostre suport, recolzament i acompanyar-los com ho hem fet durant tot el procés!

🤝🏼 Com a professionals de joventut, volem agrair-vos que hageu confiat en nosaltres des d’un principi; i agrair també a la regidoria de joventut i a l’alcaldia de l’Ajuntament d’Antella, per la seua col•laboració i recolzament.

Estem molt orgullosos/es de tot allò què heu aconseguit. Una vegada més, les joves ens heu demostrat la 💪🏽 𝗰𝗮𝗽𝗮𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 que teniu 𝗽𝗲𝗿 𝗮 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘁𝘇𝗮𝗿-𝘃𝗼𝘀, 𝘁𝗿𝗲𝗯𝗮𝗹𝗹𝗮𝗿 𝗶 𝗲𝘀𝗳𝗼𝗿𝗰̧𝗮𝗿-𝘃𝗼𝘀 𝗽𝗲𝗿 𝗱𝗲𝗳𝗲𝗻𝘀𝗮𝗿 𝗲𝗹𝘀 𝘃𝗼𝘀𝘁𝗿𝗲𝘀 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝘀𝗼𝘀 𝗶 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝘀.

🗣️ La 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗰𝗶𝗼́ 𝗷𝘂𝘃𝗲𝗻𝗶𝗹 als municipis i ciutats és fonamental per 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝗿 𝗮 𝗹𝗲𝘀 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝘀 𝗷𝗼𝘃𝗲𝘀 𝗲𝗻 𝗲𝗹 𝗱𝗲𝘀𝗲𝗻𝘃𝗼𝗹𝘂𝗽𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹, 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗿 𝗲𝘀𝗽𝗮𝗶𝘀 𝗱𝗲 𝗱𝗶𝗮̀𝗹𝗲𝗴 𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲𝘀 que estiguen dissenyats des de la seua perspectiva. 🔝Agrupacions de joves com aquestes són la millor representació d’aquesta dinàmica.

💜 Gràcies per haver-nos deixat formar part. Ha estat un plaer poder acompanyar-vos, i només ens queda desitjar-vos el millor! Des de @joventut_riberaalta continuarem estant ací, recolzant-vos i donant suport a totes les iniciatives i accions que porteu endavant, que esperem que siga per molts anys més! 𝗘𝗡𝗛𝗢𝗥𝗔𝗕𝗢𝗡𝗔 𝗝𝗢𝗩𝗘𝗦 👏🏼

 

https://www.instagram.com/p/Cz16rIsoZNE/?img_index=1

𝗩𝗜 𝗙𝗼̀𝗿𝘂𝗺 𝗝𝗼𝘃𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗥𝗶𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗔𝗹𝘁𝗮: 𝗙𝗲𝗺 𝘂𝗻 𝗕𝗼𝗻 𝗧𝗿𝗮𝗰𝘁𝗲?

TRISCO – TROBADA DE CORRESPONSALS DE LA RIBERA ALTA, BAIXA I SAFOR.

Després d’uns dies de descans, podem dir que la ✨𝗧𝗥𝗜𝗦𝗖😊 ha triomfat! 💫

📸 Compartim algunes imatges d’aquesta experiència inspiradora que ens ha omplit d’alegria i aprenentatge! 🙌

Més d’un centenar de joves de les comarques de la 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙧𝙖 𝘼𝙡𝙩𝙖, 𝙍𝙞𝙗𝙚𝙧𝙖 𝘽𝙖𝙞𝙭𝙖 𝙞 𝙡𝙖 𝙎𝙖𝙛𝙤𝙧 🗺️ han participat la Trobada de 𝗖𝗼𝗿𝗿𝗲𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗮𝗹𝘀 𝗝𝘂𝘃𝗲𝗻𝗶𝗹𝘀!

🤝 Gràcies a cadascun dels i les joves per ser part d’aquesta increïble encontre. Continuem construint un futur ple d’oportunitats i transformació social! ✨🌍

#Trisco #TrobadaRiberesiSafor #CorresponsalsJuvenils #IVAJ #xarxajove

 

VÍDEO TRISCO