II Trobada de Corresponsals Juvenils de la Ribera Alta 2022

CONCURS JOVE

CONCURS JOVE

“CAMPANYA D’INFORMACIÓ JUVENIL SOBRE LES UNITATS DE SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA”.

DISSENY D’UNA CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE LES USSIR

🗣 Els Departaments de Joventut de la Mancomunitat de la Ribera Alta @joventut_riberaalta i de la Ribera Baixa @jove_rbaixa, en col·laboració amb el Departament de Salut de la Ribera @gvalaribera , llancem un Concurs Jove per a donar a conèixer les Unitats de Salut Sexual i Reproductiva de la nostra comarca.

  • Participants 🙋🏻‍♀️🙋🏽‍♂️

  Persones joves de 12 a 30 anys de les comarques de ribera alta o ribera baixa.

  • Propostes 🎨

 Una aplicació de disseny lliure (cartell, imatges, vídeo, banner, spot publicitari, curtmetratge, etc.) amb informació sobre les USSIR, facilitada per les pròpies Unitats de Salut Sexual i Reproductiva.

  • Termini d’admissió i presentació de propostes 📝

 Del 10 de Març de 2022 al 29 d’Abril de 2022, ambdós inclosos.

Les propostes s’hauran de presentar en format digital lliure (cartell, imatges, vídeo, banner, spot publicitari, curtmetratge, etc.).

 Cada proposta anirà acompanyada d’una breu explicació i de documentació que explique els valors treballats i les referències que s’han fet servir, etc.

ℹ️ Més informació en les bases del concurs.


Qualsevol dubte o consulta podeu contactar-nos en:

📩 campanyaussir@gmail.com

BASES CONCURS JOVE – Campanya USSIR (Joventut MRA, MRB i Salut)

🏃🏻‍♀️🌳 CAMINA JOVE: Jornades culturals i ambientals a la Ribera Alta 🌳🏃🏾‍♂️

🏃🏻‍♀️🌳 CAMINA JOVE: Jornades culturals i ambientals a la Ribera Alta 🌳🏃🏾‍♂️ 🗣T’agrada caminar? Vols connectar amb la natura? 🐾 Vine a la ruta per la Vall de La Murta (Alzira), que farem el proper 9 d’abril, en horari de matí! 📢 La Xarxa Jove de la Ribera Alta organitza el projecte CAMINA JOVE, una […]

III TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS – ALUMNAT ACTIU

El cap de setmana del 26 i 27 de juny de 2019 es va celebrar la II Trobada d’Alumnat Actiu a Alcossebre organitzada per l’IVAJ i en col·laboració amb Xarxa Jove. Un encontre formatiu i d’oci amb Corresponsals Juvenils d’altres localitats.

La finalitat d’aquesta trobada és intercanviar experiències i nodrir-se d’informació sobre activitats que es realitzen en altres municipis del nostre voltant.

Trobada d’Alumnat Actiu. Alcossebre juliol 2019 – YouTube

I TROBADA DE CORRESPONSALS JUVENILS DE LA RIBERA ALTA 2019!

La Mancomunitat de la Ribera Alta, així com els diferents ajuntaments, Centres d’Informació Juvenil i Punts d’Informació Juvenil d’Alcàntera de Xúquer, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Càrcer, Gavarda, la Pobla Llarga, l’Ènova, Manuel, Montserrat i Villanueva de Castellón, organitzaren la “I Trobada de Corresponsals Juvenils de la Ribera Alta 2019” els dies 24 i 25 d’abril a l’alberg l’Assut d’Antella.

Durant aquests dies, els corresponsals juvenils de la Ribera Alta treballaren sobre la temàtica de les “Relacions sanes, bons tractes i sexualitat”, i a més a més, gaudiren d’una sèrie d’activitats relacionades, compartiren interessos i ho passaren d’allò més bé!

FÒRUM JOVE