FITXES DE TALLERS I ACTIVITATS ARTÍSTIQUES

01 ART COM A CANAL

Mitjançant eines del Teatre Sistèmic, de la Musicoteràpia, dels Cercles de Música, de la Pintura Lliure i del Moviment Expressiu tractarem de manera grupal conflictes rellevants per a les edats i la situació que viuen els assistents.

02 BOLYWOOD SOMNIS DE L’INDIA

Descobreix la cultura índia a través de la dansa índia. Aprén una coreografia al més pur estil bollywood.

03 CONCERT DE LA RESONANTE BASUBAND

Una experiència de música en directe molt diferent de les habituals. Tots els nostres instruments estan fets per nosaltres, amb deixalles i objectes quotidians.

04 CREACIÓ DE PERSONATGES

Música, moviment, interpretació, jocs de càmera i diversió, molta diversió, així plantegem aquest taller en el qual gravarem amb els participants un videoclip.

05 EL NOSTRE VIDEOCLIP

Música, moviment, interpretació, jocs de càmera i diversió, molta diversió, així plantegem aquest taller en el qual gravarem amb els participants un videoclip.

06 ESPANTA EL TEU MAL AMB EL BALL

Explora el teu cos i sent el teu ritme al compàs de les palmes i la guitarra espanyola. Combinarem el flamenc amb la cultura àrab donant pas a una original fusió que et commourà.

07 FEM RADIO

En aquest taller treballarem l’expressió verbal i les tecnologies. Començarem en diferents dinàmiques de joc grupal enfocades en la veu i la vocalització. A continuació mirarem com s’elabora un PODCAST.

08 FENT MÚSICA AMB DEIXALLES

Portem una col·lecció d’instruments construïts per nosaltres, tant de percussió com també de percussió melòdica. L’objectiu del taller és formar una banda entre totes les participants.

09 FESTIVAL INDIA ES VIST DE COLORS

Taller intercultural que tracta d’aproximar al públic a la cultura índia a través de la música i la dansa amb la preparació d’una coreografia bollywood. A través de simbolismes i altres tipus de materials didàctics mostrem al públic les similituds entre les diferents cultures d’una manera educativa.

10 FOTOGRAFIA DIGITAL

Durant el taller de fotografia digital aprendrem una mica d’història de la mateixa i al seu torn iniciarem als participants en el món de la fotografia digital, utilitzant els recursos que tinguen a la seua disposició.

11 IL·LUSTRACIÓ DIGITAL

Durant aquest taller aprendrem a fer els primers passos amb ferramentes d’il·lustració digital com els programes Paint Tool Sai o Clip Studio i realitzarem la nostra primera il·lustració digital.

12 L’UNIVERS DE FRIDA KAHLO

De la mà de Frida Kahlo, comprovarem que podem utilitzar l’art com a un mitjà més d’expressar i gestionar les emocions.

13 L’AUTORRETRAT FEMENÍ EN L’ART

L’activitat que proposem ens condueix a un recorregut pel la història de l’Art amb l’Autoretrat femení com a fil conductor. Més enllà de les curiositats en l’àmbit històric i artístic, en cada obra que comentem, ens endinsarem en la història de 10 dones artistes. Aprofundirem un poc en les seues vides i les utilitzarem com a espill per a donar peu a un exercici molt senzill d’autoconeixement.

14 LE REFUGE SABOR A CABARET

A través de la història d’un antic cabaret parisenc (local on es refugien els perseguits) aniran representant danses de diferents llocs del món acompanyades de músiques i ritmes exòtics. Espectacle de dansa amb sabor de cabaret clàssic.

15 MURAL COLABORATIVO CON ESTUDIANTES

Realización de un mural colaborativo cuyo tema será consensuado por el alumnado y profesorado , centrado en alguno de los O.D.S. preferentemente vinculado a la EDUCACIÓN, el ECOLOGISMO o la IGUALDAD DE GÉNERO. También cabe la posibilidad de realizar un mural abstracto o meramente decorativo.

16 PINTAR AMB LLUM

En el taller de pintar amb llum jugarem amb l’obturació i la velocitat de la càmera de fotos per a fer dibuixos amb llum en una fotografia.

17 SAMARKANDA RUTA DE LA SEDA

El descobriment d’una maleta amb un diari de viatge oblidada en la golfa d’una vella casa dona peu a reviure el viatge a Samarkanda a través de les danses pròpies dels països pels quals passava l’antiga Ruta de la Seda: danses orientals, índies, tribals, acompanyades de música i textos que ens transportaran a paisatges de llegenda.

18 SÈRIE WEB

En aquest taller els usuaris aprendran de manera eficaç i divertida els principals elements del món audiovisual, treballant la narració, la interpretació i el llenguatge actoral, l’enregistrament audiovisual de la sèrie i la postproducció del producte a presentar.

19 TALLER AFRICAN BEATS

Coneix la riquesa de la cultura africana a través d’èxits musicals com Jerusalema. Dansa, maquilla’t i aprén mil maneres de col·locar-te el turbant. Connecta amb la natura, deixa fluir les teues emocions fent percussió corporal i forma part d’una autèntica tribu.

20 TALLER DANCING DEAD

Preparació d’una coreografia estil zombi en la qual els participants aprendran interpretació, maquillatge i caracterització. Seran protagonistes d’una aventura terroríficament divertida. Activitat idònia per a celebrar Halloween.